DEZE SITE IS ONDER CONSTRUCTIE

 

 • Kan je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met me op of kom binnenkort terug. Ik beloof je dat ik het nog duidelijker voor je maak.

Goede teksten en helderheid. Dat is wat je van mij kunt verwachten.

Tot gauw!

Over mij

Het zijn vooral de woorden die mij drijven

Beeld is het tekstbureau van Arcan Codrington, tekstschrijver en taaldocent met jarenlange ervaring. Ik werk nauw samen met een collectief van gedreven tekstschrijvers en andere professionals zoals grafisch ontwerpers, drukkers, SEO-specialisten en websitebouwers. Ik ben een tekstschrijver met een onderwijsverleden en zie dat dan ook als een specialisatie. Maar het zijn vooral de woorden die mij drijven. De uitdaging om voor eenieder de juiste te vinden.

Woorden die tot de verbeelding spreken

‘Tekstbureau Beeld’ is niet zomaar een naam. Beeld is een visie. Een goede tekst kan inspireren tot duizend beelden. Een sterke tekst heeft de kracht om exact dat beeld te vormen dat de schrijver de lezer wil geven. Daarom verdienen de beste ideeën de beste woorden. Woorden die de lezer prikkelen. Woorden die tot de verbeelding spreken: mijn woorden, de woorden van Tekstbureau Beeld.              


Contact

Waarom ben ik tekstschrijver?

Als kind was ik een praatgrage kletsmajoor die niets liever deed dan verhalen vertellen. Zo eentje die altijd op avontuur ging. Een avontuur dat begon in en om het huis, maar eindigde in de jungle, in de ruimte of ergens in het centrum van de aarde. Door de jaren heen bleek dat mensen mijn (klets)verhalen wel konden waarderen. In de klas werden de spookverhalen, gedichten en opstellen vaak voorgelezen. Na de middelbare school was er eigenlijk maar een richting mogelijk: de schrijfschool.

Ja, en die bestond dus nog niet. Goed de taal leren beheersen was in ieder geval nuttig, dus werd ik docent Nederlands. Na dit jaren met plezier te hebben gedaan, volgde ik een master schrijven en vertalen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zo ben ik tekstschrijver geworden. Met veel plezier schrijf ik onlinecontent, verhalen, scripts, liedjes,  e.d.

“Mensen hebben genoeg spullen, maar niet genoeg betekenis.”

Seth Godin

Wie ben ik als schrijver?

Ik ben een schrijver die houdt van heldere en doelgerichte communicatie. Een goede tekst is daarin cruciaal. Ik ben goed getraind in het neerzetten van een duidelijk verhaal. Dat vereist ook een heldere opdracht. Anders laat het resultaat te wensen over. Ik begin een klus daarom altijd met een goed gesprek. Zo vind ik de juiste toon en woorden die passen bij jou als klant.

Waarom zou je met mij in zee gaan?

 • Ik denk altijd mee (en verder)
 • Ik heb veel ervaring met schrijven en schrijfvaardigheid
 • Ik ga altijd opzoek naar de toon en woorden die het beste bij de klant passen
 • Ik vind bijna alles interessant en ben nieuwsgierig
 • Ik schrijf met plezier

Voor wie schrijf ik?

 

        Ik schrijf voor:

 • mensen die graag goede teksten hebben;
 • mensen die het moeilijk vinden om zelf te schrijven;
 • mensen die een communicatie uitdaging hebben en daar de juiste woorden bij nodig hebben;
 • mensen die het fijn vinden samen te werken met iemand die goed naar ze luistert en graag iets levert waar beide partijen trots op kunnen zijn;
 • vooral voor mezelf, want als ik schrijf ben ik in mijn element.

Ik sta voor je klaar

Neem contact met me op voor meer informatie of doeltreffende teksten. Maak samen met mij van je volgende project een succesvol project.


Contact